maanantai 27. helmikuuta 2012

Hop Lop-sisäleikkipuisto

Kun säät on huonot tai muuten vaan pitäis lapsille keksiä energian purkamistyyliä on Hop Lop kyllä ihan ykkönen! Itse on tullut käytyä Lahden Hop Lopissa niin kummitytön kuin sukulaispoikien kanssa. 

Hoplopin sivuille pääsee TÄSTÄja siellä onkin todella hyvin kerrottu kaikki tarpeellinen tulijalle, aukioloajat, hinnasto yms. Tässä kuitenkin sivuilta lainattu teksti: 

"HopLop leikkialueet muodostavat useiden satojen neliöiden kokoisia leikkikokonaisuuksia, joissa riittää tutkimista, tekemistä ja seikkailua rajattomasti.
Meiltä löydät muun muassa valtavia seikkailulabyrinttejä, liukumäkiä, pelejä, palikoita, pomppulinnoja ja kaikkea muuta hauskaa tekemistä!  HopLopissa lapset  saavat päivittäisen liikunta-annoksen kuin huomaamatta! Leikkialueille ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Kaikki HopLopin leikkialueet on suunniteltu siten, että lapset voivat kiipeillä, kavuta, möyriä ja liukua motorisia taitojaan kehittäen täysin turvallisesti.
Ennen leikkialueille menoa tulee sekä vanhempien, valvojien että seikkailijoiden tutustua HopLopin sääntöihin. Muistattehan pestä kädet ennen ennen leikkialueelle sekä pitää sukat tai sisätossut jalassa.
HopLopilta saat myös monipuoliset syntymäpäiväjuhlapalvelut sekä vauhdikkaat retki- ja ryhmätilaisuudet! "

Lahden Hop Lop oli ainakin todella suuri; pienille lapsille oma leikkialue ja isommille TODELLA iso puuhamaa. Pienet lapset saavat myös toki isojen alueelle mennä, mutta toisinpäin ei: eli isot vain omalla alueellaan. Myös vanhemmat saavat mennä leikkiin mukaan, mutta lapsi pärjää varmasti ilmankin, niin turvallinen alue on. 

Leikkialueella teemana on Lahdessa viidakko: alueelta löytyy tulivuoria(esteitä), norsuja, tiikereitä, palmuja, vaijeriköysi krokotiilien yli yms. muuta mahtavaa. Varsinainen seikkailualue on yhteensä neljä kerroksinen(n. 6m korkea) ja eri kerroksien välillä on mitä erilaisempia portaita ja köysiä ja liukumäkiä yms. Kaikki seinät ja lattiat on pehmustettuja ja jokaisessa välissä on verkko, joten lapsi ei pääse tippumaan mistään välistä. 

 

Varsinaisen leikkialueen lisäksi Lahden Hop Lopissa on erilaisia pelejä (kuten ilmakiekko, koripallo, pöytälätkä yms.) jotka kuuluvat hintaan, kaksi jättitrampoliinia, pomppulinna, pomppuliukumäki, synttärihuoneet, tila salibandy- ja muille pallopeleille ja kahvila.

Kahvila on todella edullinen ja siellä voi vanhemmat odotella lapsia sillä aikaa, kun lapset purkaa energiaa leikkialueella. Mielestäni on hyvä, että Hop Lopissa kahvila on, koska lasta ei saa missään nimessä jättää yksin alueelle, vaan lapsi on siellä vanhemman vastuulla(ellei kyseisessä Hop Lopissa ole lastenvahti-palvelua, josta pitää tietenkin myös erikseen sopia). Kahvilasta on suora näköyhteys leikkialueelle. Kahvin + pullan lisäksi lapsille on saatavilla nopeaa ruokaa jos nälkä yllättää + kaikenlaista pientä naposteltavaa. Kahvilasta saa ostettua myös mm. sukkia, jos sattui kotiin unohtumaan ja erilaisia lasten elokuvia ja CD-levyjä.  

Henkilökunta on Hop Lopissa aina todella ystävällistä ja lapsien kanssa toimeentulevaa, joka on todella mukava asia. 

Hop Lopissa on myös mahdollista viettää syntymäpäivä juhlat, joihin kuuluu huoneen vuokraus + kaikille juhlijoille pääsy leikkimään. Hinnastoista yms. voi jutella henkilökunnan kanssa, koska hinta riippuu paljolti kattauksesta, lahjasta, ruokatarjoilusta yms. 

Hienoa minusta on se, kuinka kehittäväksi alue on lapselle tehty. On esteitä, joiden yli tulee mennä, on alitettavia puomeja, on pehmeitä sekä kovia alueita, on kiipeilyseinä. Hop Lopissa jos jossain kehittyy lapsen motoriikka ja fyysinen kunto! Ja vanhemmille mikäs sen mukavempaa kuin illalla nopeasti simahtava lapsi ;) 

Vinkki: Hop Loppiin saatavilla lahjakortteja + "kausikortti" eli Superseikkailijan-passi. Hop Lopista saa myös Plussa pisteet ! :)








 Arvostelut Hop Lop saa seuraavasti:
 Eli 5/5 tähteä saa Hop Lop minulta!! Mahtavaa!

Ei kommentteja: